Leefstijlcoaching Dorst
'Start vandaag met wat je gisteren had willen doen!'
 

Onze coaches

Cas Ketelaars

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Als fysiotherapeut ben ik veel bezig om mensen bewust te maken van gezond bewegen. Ik had al snel door dat ik het coachen van mensen erg leuk vind. Samen opzoek naar een passend beweegpatroon zodat dit het nieuwe 'normaal' voor iemand is. Maar ik vind dit veel leuker dan het alleen maar toepassen op beweging en fysieke klachten. Daarom ben ik sinds augustus 2022 opgeleid tot leefstijlcoach.
Gezond leven, hoe doe je dat nu eigenlijk?
Het draait allemaal om jou balans met als hoofdpijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap.
Laten we samen opzoek gaan naar welke balans bij jou past, zodat je in de toekomst zelfstandig dit kunt volhouden. 


Susan Trommelen

Ik ben Susan Trommelen en werk als Cesar- en Fysiotherapeut in Dorst. Leefstijlcoach zijn is een erg leuke aanvulling op mijn werk! Het is waar ik voor sta: bewustwording van onze leefstijl en gezondheid. Pas als je er bewust van bent wat jouw patronen zijn, dan pas kun je het veranderen.
Ik vind het leuk vind om te luisteren naar je verhaal en samen op zoektocht te gaan naar een voor jouw  gezonde leefstijl. Maar vooral wat voor jou haalbaar en passend  is. Met kleine stapjes kun je ver komen en het uiteindelijk makkelijker volhouden. Er zijn geen kant-en-klare schema’s , want ieder persoon is weer anders. Jij houdt de regie en ik help je op weg naar je doel toe. Samen met mijn twee collega’s Rob en Cas vormen we een mooi team om je te begeleiden. Individueel en in een groep. Mijn aandachtsgebieden zijn slaap, ademhaling en ontspanning. 


Rob van Nimwegen

Mijn naam is Rob van Nimwegen en ik ben woonachtig in Rijen. Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen Fysiotherapie Dorst als algemeen fysiotherapeut. Tijdens mijn werk hecht ik veel waarde aan het vinden van de juiste persoonlijke aanpak voor de desbetreffende cliënt. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen bij te staan en te coachen om zodanig duurzaam van lichamelijke klachten af te komen. Idealiter voorkom je natuurlijk dat iemand klachten krijgt. Vanuit dit ideaal heb ik mijzelf bijgeschoold tot leefstijlcoach. Als leefstijlcoach vind ik het belangrijk om samen te werken, om zodanig tot een plan te komen voor een gezondere leefstijl. U bepaalt waar voor u de verbeterpunten liggen en ik help u bij het aanreiken van handvaten om deze te realiseren. Samen met mijn collega's Susan en Cas ga ik graag samen met u aan de slag!